MOOTTORINOHJAUS

Moottorin ohjausyksikkö (ECU, Engine Control Unit) on laite, joka ohjaa moottorin toimilaitteita sen antureilta saamien tietojen perusteella. Useissa tilanteissa kun autoa rakennetaan harraste- tai kilpakäyttöön, moottorin kokoonpanoa muutetaan tai halutaan saada vehkeet säädettyä viimeisen päälle. Siinä tilanteessa säädettävä moottorinohjaus on ehdoton hankinta.

TT-Speedin laajasta valikoimista löytyy moottorinohjaimet kaikkiin eri tarpeisiin, rakensit sitten menopeliä kadulle tai täysiveristä kilpa-autoa. Johtosarja voidaan rakentaa itse tai voit jättää homman meille! Meiltä löytyy myös kattava valikoima Plugin-moottorinohjaimia, joilla voit hyödyntää auton alkuperäisen johtosarjan. 

Hyväksi monien vuosien kokemuksella todetut ja huippusuositut MaxxECU-moottorinohjaimet riittävät lähes minkä vain moottorin ohjaamiseen. Parasta näissä on erinomainen hinta/laatusuhde ja helposti ymmärrettävissä oleva käyttöliittymä.

Uutuutena meillä on nyt myös Link ECU, jonka lippulaivamallilla onnistuu myös mm. modernien uusien suoraruiskutusmoottoreiden ohjaus. Toki meidän kautta saat hankittua myös MoTeC ja Haltech moottorinohjaimet.

Tuotteet 1-12 / 134

Set Descending Direction
Sivu
per sivu