TT-Speed

TT-Speed – Your Motorsport Electronics Supplier

TT-Speedin verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset laadukkaaseen kilpa-tai katuauton sähköistykseen. Meiltä löydät esimerkiksi MaxxECU moottorinohjaimet, AIM näytöt ja tiedonkeruulaitteet, huipputason Raychem johtosarjatarvikkeet, Deutsch Autosport liittimet sekä laadukkaat Bosch anturit ja toimilaitteet.

Meiltä onnistuu myös vaativien sähkö-ja elektroniikkaprojektien suunnittelu ja toteutus riippumatta siitä, että kulkeeko ajoneuvo maalla, ilmassa vai vedessä. Esimerkiksi Henri Haanpään 2022 Drift Masters sarjassa ohjastaman Mersun johtosarjan suunnittelu, toteutus sekä konffaukset ovat pääasiassa TT-Speedin käsialaa ja myös Henrin Silviasta löytyy MaxxECU Race moottorinohjain, PDM20 virranhallintayksikkö sekä TT-Speedin valmistama johtosarja.

Meiltä saat myös nopeasti apua suomeksi moottorinohjaukseen ja sähköistykseen liittyviin kysymyksiin! Etätuki on korvaamaton apua moneen tilanteeseen, eli ei haittaa vaikka välimatkaa olisi satoja kilometrejä.

 

 

Tero Talvensaari

"Olen viettänyt aikaani ongelmien parissa paljon.. Silti opin uutta lähes päivittäin!"

Toinen yrityksen perustajista on työskennellyt elektroniikan tuotekehityksessä jo 15 vuotta. Näistä viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana hän on intohimoisesti kehittänyt sähkö- ja elektroniikkatuotteita autourheiluun. Tero on ollut mukana mm. Tatech-moottorinohjauksen kehityksessä alusta asti. Motto: Kyllä ne vehkeet ny toimimaan saadaan. \o/ Periksi ei anneta.