Meistä

TT-Speedin verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset laadukkaaseen kilpa-tai katuauton sähköistykseen. Meiltä löydät esimerkiksi MaxxECU moottorinohjaimet, AiM näytöt ja tiedonkeruulaitteet, huipputason Raychem johtosarjatarvikkeet, Deutsch Autosport-liittimet sekä laadukkaat Bosch-anturit- ja toimilaitteet.

Meiltä onnistuu myös vaativien sähkö-ja elektroniikkaprojektien suunnittelu ja toteutus riippumatta siitä, että kulkeeko ajoneuvo maalla, ilmassa vai vedessä.

Meiltä saat myös nopeasti apua suomeksi moottorinohjaukseen ja sähköistykseen liittyviin kysymyksiin! Etätuki on korvaamaton apu moneen tilanteeseen, eli ei haittaa vaikka välimatkaa olisi satoja kilometrejä.

Tero Talvensaari

Toinen yrityksen perustajista on työskennellyt elektroniikan tuotekehityksen parissa jo viime vuosituhannella. Viimeisen reilun 15 vuoden aikana hän on intohimoisesti kehittänyt sähkö- ja elektroniikkatuotteita moottoriurheiluun. Tero on ollut mukana tiiviisti monen moottorinohjainlaitteen kehityksessä. Motto: Kyllä ne vehkeet ny toimimaan saadaan. \o/ Periksi ei anneta.

 

Kristian Karkulahti

Kristian on TT-Speedin ensimmäinen työntekijä ja autourheilija henkeen ja vereen. Hän omaa kilpa-autoilu taustaa yli 20v ajalta kuljettajan, mekaanikon, datan sekä kuljettajavalmennuksen perspektiiveistä, joka takaa kokonaisvaltaisen ymmärryksen mitä projektin eri vaiheissa pitää ottaa huomioon. Kristian on ollut mukana mm. Toyota Gazoo Racingin erilaisissa sähköön liittyvissä työtehtävissä projektin alkumetreistä lähtien. TT-Speedillä hän vastaa projektien suunnittelusta ja toteutuksesta.

 

Juuso Silván

Juuso liittyi vahvistamaan TT-Speedin porukkaa lähes 4 vuotta sitten. Vahva kokemus moottoriurheilusta ja erilaisista autoprojekteista on kehittynyt WRC ja DMEC-ympyröissä omaa autotallia ja harraste-driftingiä unohtamatta. Juusolta onnistuu niin johtotehtävät, valokuvaaminen kuin hitsaushommat, eli osaamisalue moottoriurheilun saralla on todellakin monipuolista! Päävastuualue on myynnissä, mutta aina kun niiltä hommilta ehtii, löytää hän heti itsensä johtosarjapöydän äärestä tekemässä johtosarjaprojekteja.