UKK/FAQ

Me täällä TT-Speedillä halutaan palvella meidän asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja sen takia tehtiin tämmöinen usein kysytyt kysymykset-osio tänne! Täältä löytyy nopeasti infoa nopeisiin kysymyksiin.

 

 

 

Kysymys: Voinko tulla noutamaan tilaamani tavarat Ylöjärveltä? Voinko tulla kivijalkakauppaan ostamaan samoja tavaroita mitä löydän verkkokaupasta?

Vastaus: Kyllä! Palvelemme myös kivijalassa ja verkkokaupan tilaukset voi noutaa paikanpäältä. Olemme paikalla yleensä arkisin 9-17. Poikkeustilanteista ilmoitamme mahdollisimman hyvin sosiaalisen median kanavissa.

 

 

Kysymys: Toimitatteko ulkomaille?

Vastaus: Toimitamme lähes kaikkialle ympäri maailmaa. Verkkokaupasta löytyy UPS Standard toimitus yleisimpiin kohteisiin ulkomailla, muissa tapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä niin katsotaan teille sopiva toimitusvaihtoehto.

 

 

Kysymys: Miten nopeasti tilaamani tavarat lähetetään?

Vastaus: Jos tilaamanne tuotteet löytyvät suoraan meidän varastosta, lähes poikkeuksetta tilaus lähtee samana tai seuraavana arkipäivänä. Jos tuotetta ei ole varastossa ja toimitusaika on pidempi kuin viikko, otamme yhteyttä sähköpostitse ja ilmoitamme toimitusaika-arvion.

 

… 

 

Kysymys: Minulla on kysyttävää ostamastani tuotteesta tai tarvitsen vinkkejä löytääkseni omaan projektiini sopivat tuotteet. Mistä saan parhaiten vastauksen näihin kysymyksiin?

Vastaus: Parhaiten saat meidät kiinni sähköpostilla osoitteesta info@ttspeed.fi tai kiireellisissä asioissa whatsappista. Muista sisällyttää kaikki oleelliset asiat yhteydenottoon, helpottaa ja nopeuttaa vastaamista!

 

 

Kysymys: Voinko saada TT-Speedin sponsoroimaan minua tai projektiani?

Vastaus: Sponsoroidaan mielellään kuljettajia, tiimejä tai projekteja, mutta meillä on tietysti rajalliset mahdollisuudet siihen. Kannattaa miettiä, että mitä pystyt tarjoamaan meille vastineeksi sponsoroinnista, minkä tyylistä sponsorointia olet hakemassa ja lähestyä meitä sähköpostilla asian tiimoilta. Harvoin lähdetään mihinkään isoihin juttuihin mukaan suorilta, mutta jotain pientä voidaan usein keksiä!

 

 

Kysymys: Voinko päästä TT-Speedin jälleenmyyjäksi?

Vastaus: Tottakai, ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro mikä meininki niin mietitään, että mistä lähdetään liikkeelle!