Etäsäätöpalvelu - apunasi kaikkialla

Halusitpa ratkoa kinkkistä ongelmaa, selvittää saisitko moottorista irti vielä enemmän, tai vain varmistaa että homma toimii niin sanotusti oikein - etäsäätöpalvelumme on käytettävissäsi. MaxxECU-järjestelmien lisäksi autamme myös muiden merkkien kanssa (mm. Motec, ViPec, Autronic ja Tatech). Osaamisemme on saatavillasi sijainnista riippumatta –säätötyöt voidaan tehdä lähimmässä dynamometrissä, tai yhteyksien salliessa
jopa tien päällä.

Aloita ottamalla yhteyttä jotta voimme sopia tarpeista ja aikataulusta!

Hinnoittelu

Etäsäätöpalvelun hinta on 85 € / tunti (+alv)
sekä 60 € (+alv) jokaiselta alkavalta tunnilta

 

Hintaan sisältyy ensiluokkaista kotimaista käsi-/aivotyötä kohtaamasi tarpeen tai ongelman ratkaisemiseksi. ECU-järjestelmä perussäätöjen lisäksi tämä voi tarkoittaa esimerkiksi radalla tehtävää säätötyötä, etätukisessioita, puhelintukea tai muita erikseen sovittavia asioita.

Maksuton ensiasennus

Etäsäätöpalvelu on apunasi kun asennat uutta ECU-yksikköä. Mikäli et omaa aiempaa kokemusta säätöjen tekemisestä, tai muuten vain kaipaat ammattilaisen apua, suosittelemme hyödyntämään ilmaisen säätöpalvelumme.

Jokaisen myymäämme MaxxECU-yksikköön tarjoamme tunnin mittaisen etäsäätösession veloituksetta.

Ota yhteyttä!

Vain yksi asennus – me hoidamme loput

Tarvitset vain ECU-yksikköön yhdistetyn tietokoneen tai tabletin, verkkoyhteyden ja tarjoamamme etäyhteysohjelman – ja me hoidamme loput!

Käytämme yhteyden muodostamiseen TeamViewer-ohjelmiston versiota 12, jonka PC-version saat ladattua oheisesta linkistä.

Lataa TeamViewer (v.12)

Klikkaa linkkiä hiiren kakkospainikkeella ja valitse 'Tallenna nimellä'

Huippuosaaminen käytettävissäsi

Meillä TT-Speedillä on vuosien kokemus ja huippuosaaminen kilpa-ajoneuvojen elektroniikasta ja suorituskyvyn analysoinnista. Avullamme saat tehtyä ajoneuvostasi entistä kilpailukykyisemmän, ratkot vaikeimmatkin haasteet ja kykenet jälkikäteen analysoimaan nopeitakin tilanteita.

Etätukipalvelumme ja osaamisemme on myös saatavilla kiinteäksi osaksi kisatiimisi kokoonpanoa!
Yksityiskohtaisista järjestelyistä sovimme aina tapauskohtaisesti. Ota siis rohkeasti yhteyttä!