Tiedonkeruu

Tiedonkeruujärjestelmiin liittyvät ohjeet

 1. Perustarkistukset asennuksen jälkeen

  Kun kaikki tarvittavat johdot ovat kytketty luotettavasti oikeisiin paikkoihin voidaan varovaisesti alkaa syöttämään virtaa järjestelmään. Kuitenkin, ennen elektronien syöttämistä kupariin, itse tekisin asiat tässä järjestyksessä:

  1. Asennetut laitteet, puolat ym. irti liittimistään, kaikki virtakytkimet "nollille". Mahdolliset hifi-aparaatit irti virtajärjestelmästä.
  2. Yleismittari kouraan (lue täältä jos et osaa käyttää)
  3. Jos haluaa edetä varovaisesti, niin mitataan ensin virrankulutus koko autosta kun virta on pois päältä - Ampeerilukeman pitäisi siis näyttää likimain nollaa. Omalla vastuulla voipi
  Lue lisää »
 2. Etätuki

  Jos sinulla on tietokone/tabletti, jolla pääset säätämään esim. moottorinohjauksen ohjelmaa, mutta et osaa kovin hyvin käyttää sitä, ota yhteys TT-Speediin!

  Meidän kautta on mahdollista saada myös etätukea, tarvitset vain tietokoneen jossa on tarvitsemasi säätö-/konfigurointiohjelma, nettiyhteys ja Teamviewer-ohjelma asennettuna.

  Lataa Teamviewer 12 Quicksupport tästä linkistä ja käynnistä TeamViewerQS.exe koneellasi. 

  Avautuvasta ohjelmasta tarvitsemme Teamviewer ID:si ja vaihtuvan salasanan.  Huom!

  Lue lisää »
 3. Race Technology Dash2 perusasetukset Tatech-moottorinohjaukselle

  Oheisesta tiedostosta löydät Race Technology Dash2 LCD näytön peruskonfiguraation Tatech 32-moottorinohjaukselle.

  Muista että sinun tarvitsee konfiguroida myös  näytöstä mm. RPM-source. Katso tarkempi ohje pdf-tiedostosta tai suoraan Racetechnologyn sivuilta. --> Lataa konfigurointitiedosto tästä <-- Ohjeet

  Lue lisää »